top of page
To personder tar hverandre i hånden etter godkjent kontroll

HANDY GJENGEN

Om oss

Møt oss

Bilde av daglig leder Kristoffer Andersen

Kristoffer Andersen

Daglig leder 

+47 468 87 971

Kristoffer er utdannet økonom og har siden 2020 skiftet bransje og dyrket sin interesse for eiendom og byggfaget. Kristoffer utfører tjenester innen byggesøknader, forskriftsrådgivning og tegninger, kombinert med videreutdannelse om byggteknikker.  

Midlertidig bilde av Thorbjørn

Thorbjørn Andersen

Byggmester / Takstingeniør

+47 990 47 170

Thorbjørn har bakgrunn som byggmester og har videreutdannet seg til takstingeniør. Han har lang fartstid i bransjen og kan mye om det meste. 

Thorbjørn har i mange år jobbet som takstingeniør, og er den på huset som utfører boligsalgsrapporter, takseringsjobber, reklamasjonsrapporter og annet som omhandler taksering og avhendig av fast eiendom. Som den faglige lederen hos oss er han alltid oppdatert på de nyeste forskrifter og lover, og besitter stor faglig kompetanse innen byggfaget.  Thorbjørn videreutdanner seg for tiden til byggteknikker.

TA -TAKST & EIENDOM

TA - Takst & Eiendom AS en takst- og byggerådgivningsbedrift som primært arbeider med byggesøknader, byggetegninger, taksering, tilstandsrapporter og forskriftsrådgivning.

Vi har kontorer i Larvik, men med hele Vestfold og Telemark som nedslagsfelt for våre tjenester. Vi har et stort lokalt kontaktnettverk, og sammen med våre samarbeidspartnere sørger vi for at våre oppdrag løses med effektivitet og høy kvalitet. Som en liten aktør gir vi deg den oppmerksomheten og personlige tilhørigheten prosjektet ditt fortjener.

bottom of page