top of page
To personder tar hverandre i hånden etter godkjent kontroll

VÅRE TJENESTER

Kontroller og rådgivning

Arealmåling

Lurer du på hvor stor boligen din er? Hvor mye du kan bygge på eller om en tidligere arealmåling er korrekt? Vi utfører detaljerte arealmålinger ihht gjeldende måleregler. Vi er kurset i måleregler, og er oppdatert med de nye målereglene som trer i kraft 01.01.2024. Vi kontrollerer målene ved å tegne opp målene i CAD-programmer som sikrer korrekt resultat, hver gang.

Byggelånsoppfølgning

Har du et utbyggingsprosjekt er det vanlig at banken krever Byggelånsoppfølgning, for å sikre at prosjektet er kommet godt nok på vei i forhold til utbetalinger. Dette kan også være nyttig selv om du ikke er pålagt tjenesten av banken, for å holde følge med fremdrift og kostnadsoversikt. Vi tilbyr Byggelånsoppfølgning til konkurransedyktige priser.

Uavhengige kontroller

Skal du bygge nytt bad eller hus? Da må du ha en uavhengig kontroll av våtrommene og tettheten i boligen. Vi gjennomfører de obligatoriske uavhengige kontrollene innen våtrom og tetthet. Ta kontakt i god tid før byggestart for et uforpliktende tilbud!

Forskriftsrådgivning

Lurer du på om kjelleren din kan leies ut? Kanskje du har behov for å vite om du har nok rømningsveier i boligen din? Vi jobber hver dag med tekniske forskrifter, lover og regler, og har god kontroll på dette. TA - Takst & eiendom kan gi deg veiledning i din sak.

I et hvert byggeprosjekt vil du møte på spørsmål og utfordringer vedrørende forskrifter og lovverk.

Vi jobber hver dag med spørsmål knyttet til tekniske forskrifter, lover, reguleringsplaner, kommunedelplaner og generelle byggetekniske spørsmål.

Har du behov for bistand vedrørende byggetekniske spørsmål, er det bare å ta kontakt! Dersom vi ikke kan svare deg på stående fot, er vi nysgjerrige av natur, og gir oss ikke før vi kan sette to streker under svaret.

Skal du bygge eller trenger taksering?

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, og hjelper deg med det aller meste innen privat eiendom og mindre næringseiendommer.

bottom of page